Volg ons!

Wilhelmina Low Budget Collectie

Wilhelmina low budget hoog laag bedden. Vanaf € 926,-

Wilhelmina low budget hooglaagbedden zijn de goedkoopste oplossing.

Wilhelmina low budget hooglaag bedden zijn nu eenmaal bijzonder bedden welke moeten voldoen aan allerlei wettelijke eisen. Maar onze Wilhelmina low budget collectie is gezien de degelijke kwaliteit veel goedkoper dan andere aanbiedingen.

Een verpleegbed zoals ons Wilhelmina hooglaagbed kan rechtstandig omhoog en weer naar beneden. Maar ook het hoofdgedeelte is verstelbaar tot bijna rechtop. Ook heeft het bed de Fowlerstand. Hiermee komen uw knieën geknikt te liggen. Maar u kunt het ook zo instellen dat de bovenbenen schuim omhoog gaan en de onderbenen weer horizontaal blijven liggen. Uiteraard heeft model Wilhelmina aan beide zijden van het bed bevestigings punten voor de papegaai.

Uiteraard is het bed ook verrijdbaar.

Het Wilhelmina low budget hoog laag verpleeg bed is verkrijgbaar in twee maten. Beide maten hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze snel leveren. Het is ook mogelijk dat u het bed bij ons ophaalt. Dat scheelt u ook nog een leuk bedrag. En (vaak niet onbelangrijk) u hebt het senioren verpleegbed direct in huis.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer

Keurmerk webwinkel