Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Thuis demo

U kunt hier uw gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met één van onze grote mobiele showrooms aanvragen. Deze service verplicht u tot niets het enige wat wij van u vragen is serieuze interesse. De mobiele showroom stopt (indien mogelijk) bij u voor de deur. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zoeken wij telefonisch contact met u om een datum en tijdstip te bepalen dat u het beste uitkomt. In onze mobiele showrooms kunnen wij tot 10 fauteuils of 2, maximaal 3 bedden aan u laten zien.

Thuis demo’s worden alleen met onze King serie hoog laag bedden en onze eigen fauteuil collectie (namen beginnen met A t/m E) gegeven.

U kunt vooraf uw keuze bepalen en deze aan ons doorgeven. Vaak vullen wijzelf dan uw keuze nog verder aan omdat wij dan ongeveer weten wat uw smaak is en aan welke eisen het product moet voldoen.

Het gebeurd veel dat uiteindelijk de keuze valt op één van de producten die wij zelf toegevoegd hebben, omdat dit dan het product was met exact die mogelijkheden en uitvoering waar de uiteindelijke keuze op uit kwam. U kunt doormiddel ven een ingenieus kniel systeem waar onze mobiele showrooms mee zijn uitgevoerd, zeer éénvoudig de mobiele showroom inlopen ook zijn onze mobiele showrooms gemakkelijk toegankelijk met een rollator of rolstoel. Kunt u niet in onze mobiele showroom komen dan brengen wij de producten van uw keuze (met uitzondering van de bedden) bij u in huis zodat u in uw eigen omgeving zich goed een beeld kunt vormen van de fauteuil, bed of matras en ook voelen hoe het zit of ligt. Wij doen dit al vanaf 1995 en hebben echt erg veel ervaring.

Productcategorieën

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.