• Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten
BROCHURE

BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

THUIS DEMO

THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie?

HAAL-EN BRENGSERVICE

HAAL-EN BRENGSERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

Sta-op fauteuil Maaike van Leefcomfort
sta-op-stoel-maaike-collage.jpgsta-op-stoel-maaike-ligstand.jpgsta-op-stoel-maaike-met-model.jpgsta-op-stoel-maaike-model-komt-uit-stoel.jpgsta-op-stoel-maaike-relaxstand-licht-bruin-leder.jpgsta-op-stoel-maaike-zijkant-licht-bruin-leder.jpgsta-op-stoel-maaike-zitstand-licht-bruin-leder.jpg

Sta-op fauteuil Maaike

€ 3631.00 € 3631.00incl. btw.

Zeer bijzondere sta-op relax fauteuil waarbij je op geen enkele wijze kunt zien dat dit een sta-op fauteuil met een relax systeem inclusief een uitklapbare voetenbank is.
Incl. gratis aflevering (ook in Vlaanderen).

Artikelnummer:zc-pn1000140

Sta-op fauteuil Maaike

Zeer bijzondere sta-op fauteuil Maaike, zo op het eerste gezicht lijkt het een “Scandinavisch” draaistoeltje, maar wat je niet zomaar kunt zien is dat bij een nadere kennismaking blijkt dat het hier om een relax fauteuil gaat.

U kunt het relaxsysteem niet zien totdat u het gaat gebruiken, het systeem is zeer vernuftig weggewerkt in de draaivoet. De voetenbank is onzichtbaar verstopt onder de fauteuil maar met een simpele beweging klapt de voetenbank er onder uit. Maar dan zijn we er nog niet, want onder de fauteuil en deels in de houten draaivoet zit een ingenieus sta-op systeem verwekt. Totaal onzichtbaar maar uiterst efectief

Nooit geen lastige losse voetenbankjes in de kamer waar je de nek over kunt breken. Ook de rug kan afzonderlijk worden versteld tot een echte ligpositie en is standaard uitgevoerd met een hoofdknikdeel. Bij het gebruik van de verstelbare rug beweegt de armlegger ook mee met uw beweging zodat de armlegger hoogte altijd hetzelfde blijft, dat is nu echt Comfort met een hoofdletter C. kom eens deze bijzondere fauteuil testen en u zult verbaasd staan over het hoge comfort gehalte.

Een goede sta-op fauteuil spaart energie, de schouders, knieën en handpalmen.

Door het opdrukken uit de stoel krijgen de schouders en handpalmen het best zwaar te verduren en krijgt men op den duur hier ook last van, daarnaast wordt er veelal ook veel kracht op de knieën uitgeoefend.
Met een goed sta-op fauteuil zoals sta-op fauteuil Maaike vermijd u deze problemen en omdat het op staan nu erg gemakkelijk gaat houd men ook energie over.

Indien mogelijk is het erg goed om deze energie te gebruiken om een stukje te lopen, hierdoor wordt de bloedsomloop geactiveerd en dat is gewoon erg belangrijk. Een goede sta-op stoel zoals sta-op fauteuil Maaike zorgt er voor dat op de juiste manier op uw voeten komt te staan in de precies goed hoek bij de minder goede sta-op stoelen gebeurd dit verkeerd waardoor alsnog problemen ontstaan.

Sta-op fauteuil Maaike zorgt er ook voor dat zodra u zit uw bekken wordt gekanteld, dit geeft ontlasting van het zitvlak en u krijgt een veel betere ondersteuning in de onderrug. Wij zien vaak dat bijvoorbeeld de thuiszorg of een andere zorgverstrekker een anti decubitus kussens met drukpunt verlagend schuim aanbevelen, maar dit is nu net de verkeerde oplossing. U komt te hoog te zitten waardoor de armleggers te laag zijn, waarschijnlijk komen uw voeten niet meer goed op de grond en bij gebruik van een sta-op stoel wordt de sta- op beweging verkeerd uitgevoerd.

Juist het gebruik van een goede sta-op stoel zoals, bijvoorbeeld sta-op fauteuil Maaike, zorgt er voor dat u al helemaal geen zit problemen krijgt omdat deze stoel zonder meerprijs op uw maat wordt gemaakt en deze is voorzien van een kantelsysteem.

Wij leveren sta-op fauteuil Maaike gratis af in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km. in Duitsland.

  • 3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
  • Geschikt tot 110 kilo
  • In showroom aanwezig nee
  • Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk
  • Leverbaar met 3 motoren
  • Leverbaar met 4 motoren
Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.
Keuze uit zeer veel leder soorten en kleuren Keuze uit zeer veel stof soorten, designs en kleuren Keuze uit zeer veel houtkleuren Hoofdkussen Nekrol Hoofdlap

Gerelateerde producten