Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Sta-op fauteuil Loes

€ 2960 (-13.85%)

€ 2550incl. btw.

Sta-op fauteuil loes uit onze L-line design collectie is een mooi strak model met fraaie armleggers.
Uiteraard kunt u van sta-op stoel Loes een zeer goede zit verwachten met een prettige ondersteuning onder in uw rug, de voetenbank komt zodra u dit wil omhoog zodat uw benen heerlijk kunnen rusten en uw rug zich nog meer kan ontspannen.
Deze fauteuil is leverbaar met diverse type draaivoeten, met motoren en diverse andere opties.
U kunt dit model in iedere verkrijgbare stoffering laten uitvoeren, leder of stof in iedere kleur is tegen meerprijs mogelijk.
Incl. gratis aflevering (ook in Vlaanderen).

Artikelnummer:zc-pn1000137
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Sta-op fauteuil Loes

Hoezo is een sta-op fauteuil oubollig? Sta-op fauteuil Loes is toch een erg mooi en slank fauteuiltje en wij voeren dit stoeltje precies zo uit zoals u het wenst.

Stof of leder beide is mogelijk en een keur aan opties ook hebt u de keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen en ook een ander gemodelleerde rug moet u eens bij ons komen bekijken. Handbediend of doormiddel van een motor, zelfs een sta-op systeem is mogelijk.

Het belangrijkste voor het perfecte zitcomfort is de mogelijkheid om de fauteuil naar uw maat te laten vervaardigen en dat is bij sta-op fauteuil Loes mogelijk. Wilt u ook graag een echt fijne stoel waaruit u gemakkelijk kunt opstaan maar toch een mooi uiterlijk heeft waarbij je niet kan zien dat het om een sta-op stoel gaat? Kom dan eens proef zitten en wie weet verwent u zich zelf wel met sta-op fauteuil Loes of met één van de andere echt fraaie modellen, er is er altijd wel één in uw smaak en stijl. Om de kleur en type stoffering hoeft u zich niet druk te maken, deze kan namelijk in ieder verkrijgbare stoffering en kleur.

Een goede sta-op fauteuil spaart energie, de schouders, knieën en handpalmen.

Door het opdrukken uit de stoel krijgen de schouders en handpalmen het best zwaar te verduren en krijgt men op den duur hier ook last van, daarnaast wordt er veelal ook veel kracht op de knieën uitgeoefend.
Met een goed sta-op fauteuil zoals sta-op fauteuil Loes vermijd u deze problemen en omdat het op staan nu erg gemakkelijk gaat houd men ook energie over.

Indien mogelijk is het erg goed om deze energie te gebruiken om een stukje te lopen, hierdoor wordt de bloedsomloop geactiveerd en dat is gewoon erg belangrijk. Een goede sta-op stoel zoals sta-op fauteuil Loes zorgt er voor dat op de juiste manier op uw voeten komt te staan in de precies goed hoek bij de minder goede sta-op stoelen gebeurd dit verkeerd waardoor alsnog problemen ontstaan.

Sta-op fauteuil Loes zorgt er ook voor dat zodra u zit uw bekken wordt gekanteld, dit geeft ontlasting van het zitvlak en u krijgt een veel betere ondersteuning in de onderrug. Wij zien vaak dat bijvoorbeeld de thuiszorg of een andere zorgverstrekker een anti decubitus kussens met drukpunt verlagend schuim aanbevelen, maar dit is nu net de verkeerde oplossing. U komt te hoog te zitten waardoor de armleggers te laag zijn, waarschijnlijk komen uw voeten niet meer goed op de grond en bij gebruik van een sta-op stoel wordt de sta- op beweging verkeerd uitgevoerd.

Juist het gebruik van een goede sta-op stoel zoals, bijvoorbeeld sta-op fauteuil Loes, zorgt er voor dat u al helemaal geen zit problemen krijgt omdat deze stoel zonder meerprijs op uw maat wordt gemaakt en deze is voorzien van een kantelsysteem.

Wij leveren sta-op fauteuil Loes gratis af in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km. in Duitsland.

 • 3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
 • Geschikt tot 120 kilo
 • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
 • In showroom aanwezig
 • Echt geheel op uw maat gemaakt
 • Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk
 • Leverbaar met 2 motoren
 • Aangepaste zittingpolstering mogelijk
 • Hardere of zachtere zitting mogelijk
 • Tempurfoam zitting mogelijk
 • Aangepaste rugpolstering mogelijk
 • Hardere of zachtere rug mogelijk
 • Tempurfoam rug mogelijk
 • Armleggers verlengen of verkorten mogelijk
 • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
 • Brandvertragende uitvoering mogelijk
 • Anti decubitus (doorzitten) zitting mogelijk
 • Lichaamslengte v/a 1.45 m. mogelijk

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

Tiptoets bediening
Leersoort Toledo
Leersoort Softy
Gestoffeerde draaitvoet
Chrome draaivoet
Vijfteens draaivoet
Accu
Lendepomp
Tempur zitting
Los hoofdkussen
motoren
sta-op systeem gecombineerd met draaivoet

Gerelateerde producten

Productcategorieën