► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Sta-op fauteuil Laquinta

Home > Sta op fauteuil laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta
Sta-op fauteuil Laquinta

Sta-op fauteuil Laquinta

Sta-op fauteuil Laquinta kenmerkt zich met prachtige opengewerkte armleggers. Het vakmanschap straalt er vanaf. Dit is het belangrijkste kenmerk van deze fraaie sta-op stoel, naast natuurlijk dat het heerlijk vertoeven is. Er zijn tal van opties en u hebt keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Maar ook een ander rug design, kom dit gerust eens bij ons bekijken. Handbediening of motoren, zelfs een sta-op systeem is mogelijk.

Een sta-op stoel zorgt er niet alleen voor dat u gemakkelijker kunt op staan maar ook dat u geen last krijgt van uw schouders, nek en handpalmen. Veelal is dit een gevolg van het moeizaam opstaan. Maar ook uw knieën en rug krijgen het veel minder voor hun kiezen zodat eventuele rugpijn weer kan verdwijnen.

Een sta-op stoel geeft dus meer energie, energie die u voor verstandiger zaken kunt gebruiken. Het belangrijkste voor het perfecte zitcomfort is de mogelijkheid om de fauteuil geheel naar uw maat te laten vervaardigen. Ook dat is bij deze fauteuil mogelijk.

Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt.

Zoekt u een ander model sta-op stoel?

Zoekt u een ander model maar wel een sta-op stoel volg dan deze link .
Of misschien zoekt u wel een bijpassende bank. Een bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt. En waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past. Klik dan op deze link.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”.

Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Sta-op fauteuil Laquinta

Sta-op fauteuil Laquinta uit onze L-line design collectie is een mooi strak model met fraaie armleggers en standaard uitgevoerd met een hoofdknikdeel en een gasveer voor de rug verstelling.

Uiteraard kunt u van deze sta-op fauteuil model Laquinta een zeer goede zit verwachten met een prettige ondersteuning onder in uw rug, de voetenbank komt zodra u dit wil omhoog zodat uw benen heerlijk kunnen rusten en uw rug zich nog meer kan ontspannen.

Deze fauteuil is leverbaar met diverse type draaivoeten, met motoren en diverse andere opties. U kunt dit model in iedere verkrijgbare stoffering laten uitvoeren, leder of stof in iedere kleur is tegen meerprijs mogelijk.

Incl. gratis aflevering (ook in Vlaanderen).

€2,732.00 €2,423.00 inclusief BTW

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Geschikt tot 120 kilo

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Echt geheel op uw maat gemaakt

Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk

Leverbaar met 2 motoren

Aangepaste zittingpolstering mogelijk

Hardere of zachtere zitting mogelijk

Tempurfoam zitting mogelijk

Aangepaste rugpolstering mogelijk

Hardere of zachtere rug mogelijk

Tempurfoam rug mogelijk

Armleggers verlengen of verkorten mogelijk

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk

Anti decubitus (doorzitten) zitting mogelijk

Lichaamslengte v/a 1.45 m. mogelijk

1. Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. 2. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. 3. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Tiptoets bediening

Leersoort Toledo

Leersoort Softy

Gestoffeerde draaitvoet

Chrome draaivoet

Vijfteens draaivoet

Accu

Lendepomp

Tempur zitting

Los hoofdkussen

motoren

sta-op systeem gecombineerd met draaivoet

Sta-op fauteuil Laquinta is ook als draai, relax en design fauteuil leverbaar.

Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook deze sta-op fauteuil Laquinta. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils. Deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen. Wij zijn dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur geopend maar op feestdagen zijn wij altijd gesloten. Maandag en woensdag is gereserveerd voor die mensen die op afspraak willen komen. Ook kunt u ‘s avonds ook op afspraak in onze grote showroom terecht.

Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak, ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceert zoals;

Ergonomische fauteuil
Draaifauteuil
Vaste fauteuil
Design fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.

Kijkt u ook eens welke opties er mogelijk zijn voor sta-op fauteuil Laquinta. Zo wordt sta-op fauteuil Laquinta niet alleen bijzonder fraai maar is dan ook helemaal naar uw wensen gemaakt. Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt sta-op fauteuil Laquinta uit in zitcomfort. Dit, omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als sta-op fauteuil Laquinta in huis te halen. Zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek, een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd.

Volop keuze in stoffering!

Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur. Wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions