Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis haal-en brengservice Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

Boxspringlook hoog-laag bedden

Keuze uit minstens 40 uitvoeringen in talloze kleuren en maten.

De grootste collectie van Nederland, België en Duitsland met de meeste keuze uit één- en tweepersoons hoog laag bedden met de looks van een boxspring,

hooglaagboxspringkopen.nl is een website van Leefcomfort, sinds 1995 producent en leverancier voor consumenten en zakelijke afnemers van diverse producten en actief in de markt van comfort, ergonomie, kwaliteit en ongekende oplossingen.
Keuze uit minstens 40 uitvoeringen in talloze kleuren en maten.
Dit is een website vol met één- en tweepersoons hoog laag bedden met het uiterlijk van een boxspring, gewoon erg fraai en huiselijk en zonder het stigmatiserende karakter van de meeste hoog laag bedden.

Deze verpleeg bedden kunnen wij met diverse verschillende hoog laag bed onderstellen leveren, het ene onderstel heeft bepaalde voordelen ten opzichte van het andere onderstel. Al deze hoog-laag bed systemen komen van één van de grootste en belangrijkste hoog laag bedden fabrikanten ter wereld en zijn uiteraard gecertificeerd en toegelaten voor alle type zorg en dat wereldwijd.

Dit in tegenstelling van de meeste van dit type bedden wat u hier en daar sporadisch kunt tegenkomen, want alhoewel men allerlei pogingen doet om ons bed na te bouwen slaagt niemand daarin. Dit omdat men o.a. geen gecertificeerde systemen gebruikt en dus de gebruik(st)er de kans loopt dat…….

Meer lezen

Alle 27 resultaten