Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Service dienst

VIA DE SERVICE DIENST VAN  LEEFCOMFORT HEEFT U RECHT OP LEVENSLANGE SERVICE.

Service dienst.

Onze naam Leefcomfort heeft alleen zin als wij dit ook op alle fronten waarmaken. Al onze verkoop adviseurs zijn hoogwaardig opgeleide mensen die ook alles weten over de techniek, het frame en de stoffering.
Wij eisen dan ook van onze mensen dat zij deze vaardigheden bezitten. Ook zijn zij gecertificeerd om storingen aan uw hoog-laag bed te verhelpen. Dit houdt dus in dat onze adviseurs naast hun adviserende rol ook een eventuele technisch probleem kunnen oplossen.ONDERHOUDSTIPS van Leefcomfort

Meestal kan dit door de Service dienst ter plekke worden verholpen, mocht dit niet lukken dan wordt uw fauteuil in ons eigen atelier onder handen genomen en zo spoedig mogelijk weer retour gebracht door mensen van de Service dienst.
Bij ernstige problemen is de Service dienst veelal binnen 24 uur bij u. Doordat wij produceren hebben wij de kennis en de mogelijkheden in huis om u snel en vakkundig te helpen.
Naast onze stoffeerderij, onze ontwerp en ontwikkelings studio, ons naaiatelier en onze schuim afdeling zorgen wij ook zelf voor het logistiek zodat u altijd met een vakkundig medewerker spreekt die weet waar hij het over heeft.
Daarnaast werkt natuurlijk onze service dienst en reparatie dienst, om in die gevallen waar service of reparatie vereist is dit ook vakkundig en snel te kunnen uitvoeren en uw probleem op te lossen. Ook onze medewerkers aan de telefoon hebben dit vakmanschap.
Deze kennis en vakkundigheid gecombineerd met onze langdurige garanties geven u de zekerheid bij de enige echte professional van Nederland het beste product voor de beste prijs te hebben aangeschaft.

De service dienst wordt ingezet voor onze hooglaag bedden, fauteuils, matrassen, relax fauteuils, senioren ledikanten, verstelbare bed bodems en sta-op stoelen. Ook kunnen de mensen van de Service dienst uw vragen omtrent het gebruik of het onderhoud beantwoorden.

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.