• Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten
BROCHURE

BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

THUIS DEMO

THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie?

HAAL-EN BRENGSERVICE

HAAL-EN BRENGSERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

Gewenste lig- breedte

Liglengte

Materiaal keuze

Maximaal gebruikers gewicht voor hoog laag bedden

Maximale lifthoogte

Productie herkomst

Senioren bedden

Senioren bedden zijn ledikanten met een comforthoogte maar de naam “seniorenbed” is nogal omstreden omdat er duizenden jongeren zijn die ook graag een wat hoger dan gebruikelijk bed, gebruiken.
Een comfort hoogte is hoger dan de gebruikelijke hoogte bij bedden, hierdoor kan men gemakkelijker in en uit stappen. Deze bedden kunnen geleverd worden in vele uitvoeringen zoals in 1 persoons- en 2 persoons, diverse maten en kleuren. Deze bedden hebben in hoogte instelbare bodem ophang punten zodat u zelf de meest prettige hoogte voor u kunt bepalen. Een aantal van deze ledikanten zijn op wieltjes te verkrijgen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn en bij een twee persoons versie hebt u dan een “uitrijdbaar” bed.  Deze deelbare ledikanten ook wel koppelbedden genoemd, zijn uitermate praktisch. Maar niet voor iedereen is een ledikant met comfort hoogte de ideale oplossing, want voor de wat kleinere mens kan de comforthoogte gewoonweg te hoog zijn met het risico van vallen en gevaarlijke capriolen om in- en uit bed te komen.
Juist voor de wat kleinere mens hebben wij ook de juiste oplossingen in huis, net zo goed als voor diegene die echt aanzienlijk langer is dan gebruikelijk, want deze mensen moeten een bed hebben dat nog hoger dan comfort hoogte is. Het maakt het opmaken van het bed en schoonmaken van de slaapkamer een stuk eenvoudiger en het spaart de rug.
U kunt deze bedden eenvoudig en voordelig online bestellen maar u kunt zich ook in onze 1500 m² grote showroom komen oriënteren.
Al onze ledikanten worden in eigen beheer bij u bezorgd en gemonteerd.
Een collectie bij-meubelen complementeerd de slaapcollectie met comforthoogte, zoals linnenkasten, spiegels, nachtkastjes en commodes.


Meer informatie Hooglaagbed Belletto Linea NN van Leefcomfort

Hooglaagbed Belletto Linea NN Twee persoons

 8.060,00  7.603,78 incl. btw.