► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Jesse

Home > Relaxfauteuil meadow
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse
Relaxfauteuil Jesse

Relax fauteuil Jesse.

Relax fauteuil Jesse kenmerkt zich door zijn vlotte stijl. Nonchalant gestoffeerd en ook zo vorm gegeven. Deze uitvoering is uitgevoerd met armleggers. dit in tegenstelling tot zijn familie leden, de fauteuils Indi en Monther.

Een stoel helemaal van deze tijd. Erg lekker voor de TV of met je tablet even ontspannen. Het is echt heerlijk vertoeven in relax fauteuil Jesse.

Er zijn tal van opties en u hebt keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Kom fauteuil Jesse eens bij ons ervaren.

Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt.

Zoekt u een ander model maar wel een relax stoel volg dan deze linkMaar misschien zoekt u wel een bijpassende bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt? Waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel zou willen, Dan is relax fauteuil Jesse niet alleen bijzonder fraai maar voldoet ook helemaal aan uw wensen.

Lekker thuis ff chillen


Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt relax fauteuil Jesse uit in zitcomfort. Dit dus omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als relax fauteuil Jesse in huis te halen zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek.
Een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd.

Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur en wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen. Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook relax fauteuil Jesse. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Na 17.00 uur hebben wij gereserveerd voor showroom bezoek uitsluitend op afspraak. Op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur geopend maar op feestdagen zijn wij altijd gesloten. Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak.
Ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.
Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


Relaxfauteuil Jesse

Echt genieten in deze "helemaal van deze tijd" stoel.
Een echt Nederlands product.
Compleet met twee motoren en tiptoets bediening
Ziet u zich al lekker breeduit relaxt genieten in deze vlotte stoel?

Vanaf €2,434.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

Keuze uit 8 verschillende type draaivoeten

In showroom aanwezig

De zithoogte is 50 cm. aan voorzijde gemeten

De zitbreedte is 47 cm.

De rughoogte is 75 cm.

De totale breedte is 82 cm.

De totale hoogte is 115 cm.

De totale lengte in uitgeklapte stand is 166 cm.

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Tiptoets bediening

Ledersoort Toledo

Ledersoort Hermes

Ledersoort Softy

Ledersoort Kenia

Ledersoort Vintage

Leder/stof Iberico

Alle meubelstoffen mogelijk

Spin draaitvoet

Platte draaivoet

5 Teens draaivoet zwart

Ster draaivoet

Ster draaivoet zwart

Hout naturel draaivoet Vierkant

Hout brand draaivoet vierkant

Metaal draaivoet vierkant

Poot in kleur gespoten

Accu

Lende kussen

Biezen

Los hoofdkussen

Andere kleur stiknaden


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions