► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Indi

Home > Relaxfauteuil mackenzie
Relaxfauteuil Indi
Relaxfauteuil Indi
Relaxfauteuil Indi
Relaxfauteuil Indi
Relaxfauteuil Indi
Relaxfauteuil Indi

Heerlijk chillen in dit geheel Nederlandse product. Compleet met twee motoren en tiptoets bediening Lekker breed ontspannen in deze vlotte verschijning. Meer Info | Eigenschappen | Opties Tekst Verbergen Relax fauteuil Indi kenmerkt zich door zijn vlotte stijl. Helemaal van deze tijd. Erg lekker voor de TV of met je Tablet even ontspannen.

Het is echt heerlijk vertoeven is in relax fauteuil Indi. Er zijn tal van opties en u hebt keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Kom fauteuil Indi eens bij ons ervaren. De fauteuil is ook als vaste uitvoering leverbaar. Dan is relax fauteuil Indi al voor een lagere prijs leverbaar. Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt.

Zoekt u een ander model maar wel een relax stoel volg dan deze link. Maar misschien zoekt u wel een bijpassende bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt? Waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link. Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen.

Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel zou willen, Dan is relax fauteuil Indi niet alleen bijzonder fraai maar voldoet ook helemaal aan uw wensen. Lekker thuis ff chillen Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt relax fauteuil Indi uit in zitcomfort. Dit dus omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk.

Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als relax fauteuil Indi in huis te halen zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek. Een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd. Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur en wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen. Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook relax fauteuil Indi.

Relaxfauteuil Indi

€1,708.00 inclusief BTW

Voorraad ophalen...

OPENINGS TIJDEN

Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Na 17.00 uur hebben wij gereserveerd voor showroom bezoek uitsluitend op afspraak. Op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur geopend maar op feestdagen zijn wij altijd gesloten. Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak.
Ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89. Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

EIGENSCHAPPEN:


3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Keuze uit alle type en kleuren stoffering
Keuze uit 8 verschillende type draaivoeten
In showroom aanwezig
De zithoogte is 50 cm. aan voorzijde gemeten
De zitbreedte is 78 cm.
De rughoogte is 75 cm.
De totale breedte is 82 cm.
De totale hoogte is 115 cm.
De totale lengte in uitgeklapte stand is 166 cm.
Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW,
prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Tiptoets bediening
Ledersoort Toledo
Ledersoort Hermes
Ledersoort Softy
Ledersoort Kenia
Ledersoort Vintage Leder/stof Iberico
Alle meubelstoffen mogelijk
Spin draaitvoet
Platte draaivoet
5 Teens draaivoet
zwart Ster draaivoet
Ster draaivoet zwart
Hout naturel draaivoet
Vierkant Hout brand draaivoet
vierkant Metaal draaivoet vierkant
Poot in kleur gespoten
Accu
Lende kussen
Biezen
Los hoofdkussen
Andere kleur stiknaden

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions