► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Matras Body Ergonomie 15 dik. Matras tegen doorliggen.

Home > Matras bodyergonomie 15 dik
Matras Body Ergonomie 15 dik. Matras tegen doorliggen.
Matras Body Ergonomie 15 dik. Matras tegen doorliggen.

Matras BodyErgonomie 15 dik.

Deze uitvoering van het BodyErgonomie matras is een 15 cm. dikke uitvoering.
Een uitvoering uit de viscose schuim matrassen lijn uit onze Wellness matras lijn.
U kunt ook zonder meerprijs in de webwinkel kiezen voor een incontinentie tijk i.p.v. de gewone tijk

De Wellness matras lijn is de meest bijzondere collectie matrassen op de Nederlandse markt.
Deze matras lijn bestaat uit 3 soorten matrassen.
De Spring-comfort serie,.
De Bodycomfort serie.
De BodyErgonomie serie.
Het matras is voorzien van een afneembare fraaie en comfortabele tijk met rits.

Deze matras Body Ergonomie 15 dik. is een High Resolution Foam matras van zeer hoge kwaliteit met een Vizcose toplaag voor een verhoogd comfort en lage drukpunten, met een dikte van 15 cm en voorzien van een afneembare anti- allergie tijk met rits.
Het matras kan aan 2 zijden worden beslapen, of u kiest voor de drukpunt verlagende zijde of u kiest voor de kant met het High Resolution Foam. Op het matras is aangegeven welke zijde wat is.

De tijk is erg goed ademend daarnaast is het materiaal zeer elastisch zodat er geen oppervlakte spanning optreed en het slaapcomfort nog meer verbeterd wordt.

De BodyComfort matrassenlijn is de meest bijzondere collectie matrassen op de Nederlandse markt en is leverbaar in 3 hardheden en deze Viscoze Nasa schuim Matras Bodycomfort ergonomie 15 dik behoort ook tot deze collectie.

U hebt de keuze uit de volgende 3 hardheden.

De Bodycomfort ergonomie Senator (zacht) uitgevoerd met koudschuim type HR43W.

De Bodycomfort ergonomie InBetween (normaal) uitgevoerd met koudschuim type HR43W en koudschuim type HR43.

De Bodycomfort ergonomie de luxe (stevig) uitgevoerd met koudschuim type HR43.

Het bijzondere aan deze lijn is niet de brede keuze in het materiaal waarvan de matrassen zijn gemaakt, maar de ongekende mogelijkheden in maatvoeringen. Van 0.30 m. tot 2.50 m. breed en van 0.50 m. tot 3.00 m. lang en dan ook nog keuze in verschillende diktes.

Zoekt u een matras met een schuine zijde of ronde hoeken, ook deze vallen binnen de Bodycomfort matrassenlijn van Leefcomfort.

Staat uw maat niet in onze webwinkel? Bel dan even 033-4893389 of mail naar ons

U kunt dit ook in onze webwinkel aangeven dan reageren wij zo snel als mogelijk.
Wij leveren deze matras Bodycomfort Ergonomie 15 dik door geheel Nederland en Vlaanderen.
Het matras Bodycomfort ergonomie 15 dik is geschikt voor elektrisch verstelbare bodems.Het schuim neemt de vorm van uw lichaam aan zodat de druk overal gelijk is.

Matras Body Ergonomie 15 dik. Matras tegen doorliggen.

Het Body Ergonomie matras is een zeer kwalitatief hoogstaande HR43W/S50M viscose schuim matras voor een echt aantrekkelijke prijs. en anti- decubitus

Of kom eens in onze grote showroom deze matras testen.
Incl. gratis aflevering

Nu met € 100,- korting €654.00 €554.00 inclusief BTW

Indien u dit wenst kunt u deze matras hieronder direct online bestellen.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

Garantie: Volgens CBW voorwaarden

Anti allergisch behandeld

Garantie termijn in jaren: 3

Geschikt voor verstelbare bodems

Hoes tijk afneembaar

In showroom aanwezig

Liglengtes in cm: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 270, 280, 290, 300

Ligbreedtes in cm: 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250

Matras dikte in cm: 15

Was temp in graden: 60

Restricties:


1
Genoemde prijzen zijn incl. BTW
2 Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
3 Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven

OPTIES:

Hoofdkussen,
Dekbed,
Onderlaken,
Matrasbeschermer.
Lattenbodem,
Schotelbodem,
Ledikant

Wat is koudschuim?

Koudschuim is een veerkrachtig schuim met een structuur van kleine driedimensionale cellen die lijken op een honingraat structuur.
Koudschuim (3D Polyurethaanschuim) is verdeeld in twee verschillende soorten: flexibel schuim (HR = High Resolution koudschuim) en hardschuim (PU-hardschuim hier gaan wij niet verder op in want dit heeft niets van doen met matrassen). We zien het gebruik van flexibel polyurethaanschuim overal om ons heen.

In vliegtuigen, automobielen, vloerbedekking, koptelefoons, kussens, matrassen (in zo goed als elk ziekenhuis) en de betere fauteuils en banken. Koudschuim is zonder twijfel het meest comfortabele en veilige schuim dat er op de markt is. Bij High Resolution koudschuim zijn de cellen rond en hebben deze twee structurele delen: celwanden (dit noemen wij stutten of schutten) en een open venster. Deze structuur laat lucht en vochtigheid door het schuim wanneer er kracht op wordt uitgeoefend. De rekbaarheid en het elastisch vermogen van de stutten werken als een schokbreker en zorgt ervoor dat het schuim zijn vorm behoud en zo wordt ook de veerkracht behouden.

Wat is traagschuim?

(Viscoze schuim, Nasa schuim, Tempur schuim etc. )

Traagschuim, ook wel: visco-elastisch schuim, geheugenschuim of nasa-schuim genoemd, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat kan ongeveer 0,5 tot 5 seconden duren. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte.
In 1966 werd traagschuim door NASA ontwikkeld om tijdens de lancering met de Saturnus V-raket de enorme versnellingskrachten op te vangen door de druk beter over het lichaam te verdelen.[1] Men noemde het 'temper foam' omdat het zich vormt naar het lichaam door de lichaamswarmte. Uiteindelijk is het niet door NASA gebruikt, maar vond het wel zijn weg naar speciale medische toepassingen. Traagschuim kreeg grotere bekendheid toen een Zweedse matrassen- en kussenfabrikant het ging toepassen. Men maakte er matrassen van die verkocht werden onder de merknaam 'Tempur'. Aangezien het patent van NASA is vervallen, is er geen licentie nodig om traagschuim te fabriceren. Het materiaal wordt ook in Nederland gemaakt.

Traagschuim is een schuim van polyurethaan, net zoals polyetherschuim en koudschuim. Het bestaat uit holle cellen, die niet geheel afgesloten zijn, zodat de lucht in de cellen niet gecomprimeerd wordt als de cellen in elkaar gedrukt worden. Bij kamertemperatuur is het materiaal stug. Het materiaal wordt slapper op die plaatsen waar het door de lichaamswarmte wordt verwarmd. Daardoor zal het materiaal zich voegen naar de vorm van het lichaam[2], waardoor het gewicht van het lichaam beter verdeeld wordt over het contactoppervlak.

Het materiaal reageert op warmte en druk. Het wordt zacht als het warm wordt. Met name bij traagschuim met een lang geheugeneffect is het schuim daarom 's zomers zachter dan 's winters. Doordat het op temperatuur en gewicht reageert voegt het zich naar iemands lichaam.

Gewoon polyetherschuim kan al in verschillende soorten gemaakt worden (gewicht, stevigheid, structuur), maar bij traagschuim komen daar nog meer mogelijkheden bij. Zo kan het geheugeneffect sterker of minder sterk zijn. Sommige traagschuimen voelen vettig aan.

Traagschuim voor matrassen moet voldoende luchtig zijn, zodat het goed ademt. De cellen van het schuim moeten vrij de lucht kunnen doorlaten. Men noemt dat een 'open celstructuur'.

In eerste instantie werden matrassen van traagschuim vooral in ziekenhuizen en verpleeghuizen gebruikt om doorligplekken te voorkomen bij mensen die langdurig op bed liggen. Vanaf ongeveer het jaar 2002 zijn de matrassen een algemeen gangbaar product.

Wikipedia

Onze matras Bodycomfort ergonomie 15 dik wordt van dit HR schuim in combinatie met één van de beste soorten Viscoze schuim geproduceerd.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions