Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Luchtmatras

ZEG NU VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG OF SCHOUDERS
Tennissen, hockeyen of werken in de tuin, kunnen helaas leiden tot een onaangename pijn in de onderrug net zo als tal van andere bezigheden of houdingen. Deze pijn in de ‘lumbale zone’ kan zelfs uitstralen naar de benen.
Vaak lijdt ook de slaap hieronder met het gevolg dat deze klachten nog gemakkelijker ontstaan of verergeren. Daar waar alleen pijnstillers nog lijken te helpen, helpt Matrair.
Het luchtmatras is erg gemakkelijk aan te passen aan de rugpijn, waardoor pijnstillers vaak overbodig worden. Een pijnloze en comfortabele slaap, dankzij het Matrair luchtmatras.
LUCHTMATRAS ALTIJD EENVOUDIG AANPASSEN AAN UW WENSEN
Het luchtmatras van Matrair is eenvoudig in te stellen naar uw wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Zo kunt u de pijnlijke rug, nek of schouder ontlasten en staan deze uw welverdiende nachtrust nooit meer in de weg.
VERSCHIL MATRAIR EN HET `LUCHTCOMFORT` MATRAS
Leefcomfort staat er om bekend nooit tevreden te zijn met bestaande producten en weet steeds weer producten te verbeteren.
Aan de kwaliteit en het ligcomfort van de luchtmatras van Matrair  was niets te verbeteren maar nu al weer jaren geleden hebben wij wel oplossingen bedacht waardoor het Matrair luchtmatras nog gemakkelijker in het gebruik is en waarmee er……..

Meer lezen

Productcategorieën

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.