► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

10 jaar garantie

Home > L > 10 jaar leefcomfort garantie
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:.  Qqqqqq 033-489 33 89
E-mail: qqgqq klik om te mailen
KvK nr. Qqiqq 85987069

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

10 JAAR LEEFCOMFORT GARANTIE

U hebt bij Leefcomfort veel langere garanties dan gebruikelijk.

10 Jaar Leefcomfort garantie volgens de CBW voorwaarden op de gehele Farstrup collectie.

10 Jaar Leefcomfort garantie volgens de CBW voorwaarden op onze “Luchtcomfort” (Matrair) lucht ondersteunde matraskern en 5 jaar CBW garantie op de overige delen van het matras.

10 Jaar Leefcomfort garantie volgens de CBW voorwaarden op onze collectie fauteuils op maat gemaakt (alle fauteuils waarvan de naam met een A, B, C, D, of E begint) [10 jaar op het stalen frame, op al het evt. houten plaatmateriaal en op het schuim wat in de rug verwerkt is. 3 jaar garantie op alle elektrische componenten, op een eventueel aanwezige gasveer en op het schuim in de zitting, de voetenbank en de armleggers. 1 jaar garantie op evt. accu’s en 3 jaar garantie op de stoffering]

10 Jaar Leefcomfort garantie volgens de CBW voorwaarden op onze Belletto hoog laag bedden, onze Wissner Bosserhoff hoog-laag bedden, Onze King serie hoog laag verpleeg bedden, onze Ridder serie hooglaag bedden, onze Steigerhouten hoog laag bedden en op alle modellen Beatrix, Irene en Wilhelmina als ook onze Forest reeks en onze Bed in bed hooglaag systemen. [10 jaar op het stalen frame, op al het evt. houten plaatmateriaal en op het schuim wat in de borden verwerkt is. 3 jaar garantie op alle elektrische componenten, op een eventueel aanwezige gasveer. 1 jaar garantie op evt. accu’s en 3 jaar garantie op eventuele stoffering]

3 Jaar CBW garantie op al onze overige artikelen en/of diensten.
Kijk hier om meer te lezen over de Centraal Bureau Wonen garantie en welke zekerheden u als klant hiermee hebt. CBW garantie is een per jaar afbouwende garantie.

Bij opruimings, consignatie en/of tweedehands artikelen moet de eventueel overeengekomen garantie termijn op het opdracht formulier vermeld staan, indien er geen garantie termijn vermeld staat zit er op voornoemde artikelen en /of diensten 3 maanden garantie.

Uiteraard vervalt de garantie als u niet zoals “een goed huisvader betaamt” (juridische term) bent omgegaan met het gekochte product, in gewoon Nederlands betekent dit dat u het product alleen daarvoor moet gebruiken waar het product voor bedoeld is en dat u het vereiste onderhoud pleegt zodat er geen overmatige slijtage kan optreden.

Het is voor ons geen kunst om u 10 jaar Leefcomfort garantie te geven!

Immers, als je de beste producten gebruikt en steeds dezelfde medewerkers al jarenlang deze fauteuils bouwen, dan is de kans dat er iets niet goed zou zijn wel uiterst klein.

Wij produceren ook voor grote gerenommeerde Europese fabrikanten, dan moet de kwaliteit toch wel goed zijn!

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten, dat wij een unieke tien jaar garantie op de gehele fauteuil geven. Waarom dat vertrouwen? Onze fauteuils worden ontwikkeld met en door gebruikmaking van de ervaring van gebruikers en onze vakkennis. Onze producten zijn dan ook nooit uit ontwikkeld. Wij zijn er van overtuigd dat het altijd beter kan. Wij hebben van de fouten van ons zelf en die van anderen geleerd en zijn er daarom ook van overtuigd dat wij de beste fauteuils maken en leveren. Wat u kunt doen om u te overtuigen is bij ons te komen kijken en daarna te vergelijken met vergelijkbare producten, het service niveau, de garanties en het vakmanschap van andere aanbieders.

10 JAAR LEEFCOMFORT GARANTIE

Het gezegde luidt niet voor niets; Vakmanschap is meesterschap. Onze hoogwaardige kwaliteits “echt maatwerk” fauteuils worden van de beste materialen door ons vervaardigd. Of het nu de bekleding is of het relax systeem, alles wordt vervaardigd uit de beste kwaliteits producten. U kunt rekenen op een duurzame fauteuil met een zeer hoogwaardig zitcomfort.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions