Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

U kunt uw aanschaf bij ons terug verdienen!

U kent ongetwijfeld de uitdrukking “mond tot mondreclame” nu willen wij hier een nieuwe draai aan geven en dan zo, zodat u er ook voordeel aan hebt.
Mond tot mondreclame bestaat eigenlijk niet meer want door de komst van het internet en onze sterk verbeterde mobiliteit kijken en kopen wij nu overal.

Wij willen het “mond tot mondreclame” principe een nieuwe draai geven en daarbij gelijk diegene belonen die ons aanbeveelt bij zijn of haar vrienden, kennissen of familie.
Voorheen moest een bedrijf heel veel geld aan gedrukte reclame uitgeven en zo ook wij. Sinds 2010 zijn wij (bijna) helemaal gestopt met adverteren met uitzondering op het internet.
Hierdoor blijft er geld over, geld wat normaal is gereserveerd voor advertentie’s etc. Maar het mag duidelijk zijn dat wij niet kunnen blijven voortbestaan als er geen nieuwe klanten komen.

Daarom deze manier van klanten werven, een manier die onze bestaande klanten de kans geeft om het door hen bij ons uitgegeven bedrag, terug te verdienen.

Onze prijzen zijn er op berekend dat wij in principe geen kortingen geven. Normaal gesproken (bij de meeste bedrijven) betaald u de korting die u krijgt zelf, omdat eerst het bedrag voor de stoel of het bed dusdanig wordt verhoogd zodat u korting kunt bedingen. Wij hebben dit altijd een verkeerd uitgangspunt gevonden, immers diegene die er minder goed in is om korting te vragen zou dan de dupe zijn, dat vinden wij niet eerlijk.
Daarom berekenen wij onze prijzen op de ouderwetse manier en worden er geen kortingen gegeven.

Korting moet je verdienen.

Als u enthousiast bent over ons bedrijf en/of over onze producten kunt u uw aanschaf bedrag nu terug verdienen door heel eenvoudig aan ons door te geven welke van uw familie, kennissen of vrienden ook geïnteresseerd zijn in één van onze producten. Komt hier een verkoop voor ons uit dan crediteren wij u voor 5% van het bestede bedrag.

Zodra u hebt begrepen dat één van uw kennissen, familieleden of vrienden interesse heeft in één van onze producten geeft u dit aan ons door via het bijgevoegde formulier.
Indien de door u opgegeven geïnteresseerde bij ons een product koopt crediteren wij na aflevering en betaling van het product, 5% van het bestede bedrag op uw bankrekening. Zo kunt u als u meerdere geïnteresseerden aan ons doorgeeft uw eigen aankoop terug verdienen.

Wij vragen wel vrij uitgebreid uw gegevens omdat deze actie uitsluitend voor bestaande klanten van Leefcomfort geldig is, dus wij willen wel even verifiëren of u daadwerkelijk een bestaande klant van ons bent. Gebruik dus de naam en de gegevens waarop destijds u het product bij ons hebt aangeschaft. Bent u verhuisd geef dan toch het oude adres door en vermeld dan bij opmerkingen dat u verhuisd bent.  Wij gaan uw kennis, vriend of familielid alleen benaderen als u in het onderstaande formulier aangeeft dat hier prijs op wordt gesteld. Wordt er aangegeven dat wij dit niet moeten doen dan gebeurd dit ook absoluut niet. In dat geval wachten wij rustig af of deze door u opgegeven geïnteresseerde bij ons komt en mocht daar een verkoop uit voortvloeien dan komt de provisie automatisch uw kant op omdat u deze geïnteresseerde als eerste bij ons hebt aangemeld.

Wij houden in een data base automatisch bij wie door wie wordt opgegeven en zodra er een verkoop is wordt deze database geraadpleegd. Blijkt er een match te zijn dan wordt het verdiende bedrag uitbetaald.

U deelt hierbij mede dat één van uw kennissen, vrienden of familie ook interesse heeft in één van onze producten. Door de gegevens van de geïnteresseerde hieronder in te vullen hebt u recht op 5% van het bedrag wat uw familie, kennis of vriend bij ons uitgeeft. Zodra het gekochte product bij de door u opgegeven familie, vriend of kennis is afgeleverd en betaald stort Leefcomfort het bedrag op uw bankrekening. Mocht de kennis, vriend of familie toch niets bij ons aanschaffen dan hebt u in ieder geval uw best gedaan en waarschijnlijk hebt u bij de volgende meer succes.

Diegene die het eerst een bepaald iemand opgeeft is automatisch ook diegene die zijn aanschaf gaat terug verdienen, daarom is het uiterst belangrijk dat u alle gevraagde gegevens zo nauwkeurig mogelijk invult.

Aanschaf terug verdien formulier

 

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.