Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

90 huiselijke hoog laag bedden voor zorghotel Topaz Revitel

Huiselijke hoog laag bedden voor een zorghotel

Huiselijk hoog laag bed van Leefcomfort voor zorghotel te Leiden

Tweepersoons uitvoering

Wij kregen deze opdracht via onze hoog laag bedden fabrikant waar wij al meer dan 10 jaar mee samenwerken. Het was bij hun bekend dat wij hun gecertificeerde hooglaag bedden ombouwen naar fraaie en zeer huiselijke hoog laag bedden. De klant Topaz Revitel wilde graag een luxe huiselijke uitstraling maar de bedden moesten ook grootschalig kunnen worden ingezet. Ook hygiënisch hadden zij uiteraard zo hun eisen.

De eigenlijke verkoop verliep dan ook geheel via onze hoog laag bedden fabrikant. De persoon die verantwoordelijk was voor de inrichting en het design binnen Topaz Revitel heeft ook met ons contact gehad zodat wij de mogelijk- en onmogelijkheden konden aangeven. Uiteindelijk resulteerde dit in de opdracht om deze 90 Huiselijke hoog laag bedden uit te voeren zoals wij dit al jaren doen.

Men koos als stoffering een skay soort in een oranje rode kleur en de gedeelde zijbeveiliging werd in een fraaie houtkleur uitgevoerd. Het feitelijke ombouwen van de hoog laag frames naar de huiselijke hoog laag bedden Leefcomfort uitvoering hebben wij ter plekke gedaan.

Huiselijke hoog laag bedden voor het zorghotel te Leiden
Opbouwen door Leefcomfort van 90 stuks huiselijke hoog laag bedden
Opbouw van 90 huiselijke hoog laag bedden door Leefcomfort
Deze rij is klaar om naar de hotelkamers verplaatst te worden

Onze huiselijke hoog laag bedden gecombineerd met de inrichting, de vloerbedekking en het overige meubilair zorgt voor de gewenste hotel uitstraling.

Leefcomfort bouwt dit type bed al meer dan 10 jaar en deze bedden worden niet alleen aangeschaft door mensen die een hoog laag bed nodig hebben omdat zij ziek zijn. Deze huiselijke hoog laag bedden worden ook veelvuldig aangeschaft omdat dit bed luxe mogelijkheden heeft die het duurste bed of boxspring niet kent.

De prijsstelling is ook erg interessant en goed vergelijkbaar met luxe boxsprings of ledikanten. Dit is mede één van de redenen waarom dit type bed zo geliefd is. Wij produceren deze huiselijke hoog laag bedden als één- en tweepersoons uitvoering en u hebt volop keuze in stofferings mogelijkheden. Indien gewenst kunt u hier meer zien van deze collectie en de mogelijkheden

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.