Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Wilhelmina low budget hoog laag bedden. Vanaf € 926,-

Wilhelmina low budget hooglaagbedden zijn de goedkoopste oplossing.

Wilhelmina low budget hooglaag bedden zijn nu eenmaal bijzonder bedden welke moeten voldoen aan allerlei wettelijke eisen. Maar onze Wilhelmina low budget collectie is gezien de degelijke kwaliteit veel goedkoper dan andere aanbiedingen.

Een verpleegbed zoals ons Wilhelmina hooglaagbed kan rechtstandig omhoog en weer naar beneden. Maar ook het hoofdgedeelte is verstelbaar tot bijna rechtop. Ook heeft het bed de Fowlerstand. Hiermee komen uw knieën geknikt te liggen. Maar u kunt het ook zo instellen dat de bovenbenen schuim omhoog gaan en de onderbenen weer horizontaal blijven liggen. Uiteraard heeft model Wilhelmina aan beide zijden van het bed bevestigings punten voor de papegaai.

Uiteraard is het bed ook verrijdbaar.

Het Wilhelmina low budget hoog laag verpleeg bed is verkrijgbaar in twee maten. Beide maten hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze snel leveren. Het is ook mogelijk dat u het bed bij ons ophaalt. Dat scheelt u ook nog een leuk bedrag. En (vaak niet onbelangrijk) u hebt het senioren verpleegbed direct in huis.

Alle 2 resultaten

Filters
Wilhelmina 90 x 200 hoog laag bed tot 175 kilo

Wilhelmina 90 x 220 HAGELNIEUW NU AFGEPRIJSD

 1.888,00  1.201,00 incl. btw.
Meer informatie

Productcategorieën

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.