Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Luxe Forest serie low budget hoog laag bedden. Vanaf € 2657,-

Luxe Forest serie hooglaagbedden zijn modern en erg fraai.

Luxe Forest serie hooglaagbedden zijn nu eenmaal bijzonder bedden en ook deze moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen. Maar onze Luxe Forest serie low budget collectie zijn gezien de degelijke kwaliteit veel goedkoper dan voor zover mogelijk elders vergelijkbare hooglaagbedden en nergens anders verkrijgbaar dan bij Leefcomfort.

Een verpleegbed zoals onze Luxe Forest serie kan rechtstandig omhoog en weer naar beneden. Maar ook het hoofdgedeelte is verstelbaar tot bijna rechtop. Ook heeft het bed de Fowlerstand. Hiermee komen uw knieën geknikt te liggen. Maar u kunt het ook zo instellen dat de bovenbenen schuim omhoog gaan en de onderbenen weer horizontaal blijven liggen. Uiteraard heeft de Luxe Forest serie hoog laag verpleeg bedden aan beide zijden van het bed bevestigings punten voor de papegaai.

Het bed in éénpersoons uitvoering ook verrijdbaar leverbaar.

De Luxe Forest serie hoog laag verpleeg bedden is verkrijgbaar in bijna alle denkbare maten. Daarnaast ook nog in verschillende maximaal toelaatbare gewichten. Het ledikant is van fraai, modern en degelijk massief beuken of eikenhout. Waar kom je dit nog tegen?

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.