Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Hoog laag bed met wisselende ligbreedte

Een vrouw die wist dat zij te zijner tijd zorg aan bed nodig zou hebben stelde de volgende vraag aan de zorgverstrekker, “hoe breed mag mijn toekomstige hoog laag bed maximaal zijn” dit omdat zij altijd in een 140 cm. breed bed had geslapen en dit zo lang mogelijk wilde blijven doen.

De zorgverstrekker liet aan haar weten dat 100 cm. ligbreedte het maximale was dat zij toelieten, dit in verband met de ARBO wet zodat de zorgverleners niet te ver hoeven rekken en buigen.

Vervolgens telde zij ons de vraag of wij dan niet een 140 cm. breed inzet bed konden maken dat zodra dat echt nodig was door hen zelf terug gebouwd kon worden naar 100 cm. breed.

hieronder ziet u het resultaat, helaas hebben wij geen foto’s van het hoog laag bed wat in haar eigen bed is ingebouwd maar waarschijnlijk kunt u zien en begrijpen hoe wij dit probleem hebben opgelost.

90 breed inzet hoog laag bed met 140 brede ligvlak opgebouwd    90 breed inzet hoog laag bed met 140 brede opbouw er naast

90 breed inzet hoog laag bed met 140 brede opbouw er bij    90 breed inzet hoog laag bed met 140 brede opbouw er op

Hebt u soms ook bijzondere wensen voor een hoog laag bed, misschien wel wensen waarvan u denkt dat het niet mogelijk is of dat het onbetaalbaar is, neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 033-4893389 maar u kunt ons natuurlijk ook mailen of het contact formulier invullen.

Wij bouwen ook hoog laag systemen in uw bestaande ledikant, wij komen dan eerst kijken en vertellen u vrijblijvend wat wel en niet mogelijk is en wat dit gaat kosten.

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.