Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Export order uit Bonaire voor zorgfauteuils

Export order voor onze speciale zorgfauteuils.

Of wij onze fauteuils ook aan een zorginstelling op Bonaire wilden leveren? Nou natuurlijk wel, maar hoe zit dat dan met het transport, de verpakking en de aflevering. Dit waren voor ons zaken waar wij geen ervaring mee hadden en wat nu ook niet echt interessant voor ons is.

Wij bouwen graag onze producten maar om nu helemaal te gaan uitzoeken hoe je ze dan moet verzenden en verzendklaar te maken vinden wij zonde van onze tijd. Gelukkig zijn er mensen die hier alles wel van weten en kon onze export order gewoon worden uitgeleverd.

Export order voor Leefcomfort
Inpakken en wegwezen

Inmiddels heeft deze export order voor meerdere opdrachten overzee gezorgd en hebben wij zo ook ervaring opgedaan met export. Monteurs van deze zorginstellingen volgen soms bij ons een cursus om te leren hoe de fauteuils het beste onderhouden kunnen worden en zij hebben ook reserve onderdelen om evt. reparaties te kunnen uitvoeren. Waar één zo’n export order al niet goed voor is.

Tijdens het overleg over de aanschaf geven wij ook graag tips waar men aan moet denken. Ten eerste weten wij natuurlijk veel beter dan een zorg instelling wat er belangrijk is maar bij leveringen aan tropische landen moet er ook naar andere zaken worden gekeken. Het is belangrijk dat men op dat gebied ook advies kan krijgen.

Export order  voor Leefcomfort van een zorginstelling op Bonaire
Even nog snel op de foto

Net  als zorg instellingen uit het buitenland zijn er natuurlijk ook tientallen Nederlandse zorginstellingen waar men gebruik maakt van onze fauteuils. Sommige met een stoel met een sta-op systeem en andere weer een vaste fauteuil zonder bewegende delen. De meeste kiezen voor wielen onder de fauteuil omdat de fauteuils dan gemakkelijk zijn te verplaatsen. Wij maken zorgfauteuils voor allerlei doeleinden, zoals voor de dagopvang, voor dementerenden, bloedtransfusies, behandelingen en wat er zoal meer mogelijk is met een goede kwaliteits relax fauteuil die zo gebouwd wordt zoals de betreffende eisen voor de gewenste inzet.

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.