► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 van Farstrup is gemaakt van gestoomd beuken. Een erg fijne relaxstoel om jarenlang van te genieten. Waarom zou u niet lekker mogen zitten? U hebt het vast wel verdient om te genieten van uw eigen stoel.

Ergonomische Fauteuil Plus behoort tot onze collectie ergonomische fauteuils (al zou het beter zijn om over anatomisch gevormde fauteuils te spreken).

Een ergonomische fauteuil is
1. geheel voor 100% op maat gemaakt .
2. gemaakt en ontworpen met als doelstelling de mens in relatie tot zijn omgeving.
Incl. gratis aflevering

Ergonomische fauteuil Plus

Ergonomische fauteuil Plus 5060 en 5080:
Een relax fauteuil in een fraai licht design. Met een zithoogte die op u is afgestemd.

Fraaie slanke lijnen die voor u worden uitgevoerd in een moderne of juist in een klassieke stoffering.

Genieten van kwaliteit voor lichaam en geest. Ergonomische fauteuil Plus 5060 heeft een voetensteun in standaard lengte en ergonomische fauteuil Plus 5080 is uitgevoerd met een extra lange voetensteun.

Het bankje model Plus 5021 past in de gehele Plus line en hiermee creëert u zo een fraaie zitgroep.

Wat is nu een ergonomische stoel?

Veel mensen spreken over een “ergonomische” stoel of fauteuil als ze gewoon een voorgevormde stoel bedoelen en dan wordt er vaak gedacht aan een stoel van hout waarin je recht op zit, maar wat is nu eigenlijk een “ergonomische fauteuil?

1. Dit is een “anatomische” (want dat is een veel beter woord voor ergonomisch) stoel die voor 100% op de maat van de gebruiker is gemaakt en waarbij er dus rekening is gehouden met de individuele maten.
2. De vulling van de stoel is afgestemd op de vormgeving van de gebruiker zodat er daar waar gewenst ondersteuning is.
3. De stoel is zo geconstrueerd dat hij bij gebruik de gebruik(st)er laat ontspannen.
Daarnaast moet de stoel zo zijn ingericht dat de gebruik(st)er in meerdere houdingen kan zitten want afwisseling van houding is erg belangrijk, daarom is de aanwezigheid van een relax systeem erg wenselijk maar dan wel een relax systeem wat het bekken kantelt zodat er geen extra belasting op de rug en andere spieren wordt uitgeoefend.

Ergonomische fauteuil Plus van Leefcomfort is gewoon een erg mooie fauteuil die door gebruik van echte kwaliteitsproducten ook nog eens jarenlang meegaat met volop keuze uit allerlei stofferingen. Ergonomische fauteuil Plus wordt gratis bij u thuis bezorgd en wij nemen de tijd om alles nog eens goed uit te leggen.

Wij geven 10 jaar garantie op Ergonomische fauteuil Plus volgens de CBW voorwaarden op de fauteuil omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven.
Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.
Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.
Zoekt u een ander model maar wel een ergonomische stoel volg dan deze link maar misschien zoekt u wel een ergonomisch gevormde bank waarbij u zelf de maten kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.


EIGENSCHAPPEN:

  • 10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
  • Tot 125 kilo geschikt
  • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
  • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
  • Brandvertragende uitvoering mogelijk
  • In showroom aanwezig: Nee
  • Sta-op systeem mogelijk
  • Leverbaar met 1 motor
  • Leverbaar met 2 motoren

Genoemde prijs is een vanaf prijs incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en type fouten voorbehouden)
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties..”


OPTIES:

Wielen
Vochtwerend kussen
Vergrendel greep aan buitenzijde
Eet plateau
Lectuur houder
Koffie plateau
Synchroon verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (1 motor)
Handbediening bevestigd onder de armlegger
Opblaasbare lendesteun
Oplaadbare accu
Afzonderlijk verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (2 motor)
Armstoffering van af
Armstoffering met klittenband
Gestoffeerde zijden

€ 2.022,00 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer