► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)
Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)
Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)
Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)

Ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080

Ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080 is een relaxfauteuil in een fraai licht design. Met een zithoogte die op u is afgestemd. Fraaie slanke lijnen die voor u worden uitgevoerd in een moderne of juist in een klassieke stoffering. Genieten van kwaliteit voor lichaam en geest. Ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080 heeft een voetensteun in standaard lengte en ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080 is uitgevoerd met een extra lange voetensteun.
Het bankje model Plus 5060 / 5080 past in de gehele Plus line en hiermee creëert u zo een fraaie zitgroep.

Wat is nu een ergonomische stoel?


Veel mensen spreken over een “ergonomische” stoel of fauteuil als ze gewoon een voorgevormde stoel bedoelen en dan wordt er vaak gedacht aan een stoel van hout waarin je rechtop zit, maar wat is nu eigenlijk een “ergonomische fauteuil?

1. Dit is een “anatomische” (want dat is een veel beter woord voor ergonomisch) stoel die voor 100% op de maat van de gebruiker is gemaakt en waarbij er dus rekening is gehouden met de individuele maten.

2. De vulling van de stoel is afgestemd op de vormgeving van de gebruiker zodat er daar waar gewenst ondersteuning is.

3. De stoel is zo geconstrueerd dat hij bij gebruik de gebruik(st)er laat ontspannen. Daarnaast moet de stoel zo zijn ingericht dat de gebruik(st)er in meerdere houdingen kan zitten want afwisseling van houding is erg belangrijk, daarom is de aanwezigheid van een relax systeem erg wenselijk maar dan wel een relax systeem wat het bekken kantelt zodat er geen extra belasting op de rug en andere spieren wordt uitgeoefend. gebruik van echte kwaliteitsproducten ook nog eens jarenlang meegaat met volop keuze uit allerlei stofferingen. Ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080 wordt gratis bij u thuis bezorgd en wij nemen de tijd om alles nog eens goed uit te leggen.

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 (Farstrup)

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 van Farstrup is gemaakt van gestoomd beuken. Een erg fijne relaxstoel om jarenlang van te genieten. Waarom zou u niet lekker mogen zitten? U hebt het vast wel verdient om te genieten van uw eigen stoel.

Ergonomische Fauteuil Plus 5060 / 5080 behoort tot onze collectie ergonomische fauteuils (al zou het beter zijn om over anatomisch gevormde fauteuils te spreken).

Een ergonomische fauteuil is

1. geheel voor 100% op maat gemaakt .

2. gemaakt en ontworpen met als doelstelling de mens in relatie tot zijn omgeving.

Incl. gratis aflevering

Vanaf €2,022.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

Wij geven 10 jaar garantie op Ergonomische fauteuil Plus 5060 / 5080 volgens de CBW voorwaarden omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven. Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.

Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.

Zoekt u een ander model maar wel een ergonomische stoel volg dan deze link maar misschien zoekt u wel een ergonomisch gevormde bank waarbij u zelf de maten kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.EIGENSCHAPPEN:

10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 125 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk
Niet in showroom aanwezig

Sta-op systeem mogelijk

Leverbaar met 1 motor

Leverbaar met 2 motoren


OPTIES:

Wielen

Vochtwerend kussen

Vergrendel greep aan buitenzijde

Eet plateau

Lectuur houder

Koffie plateau

Synchroon verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (1 motor)

Handbediening bevestigd onder de armlegger

Opblaasbare lendesteun

Oplaadbare accu

Afzonderlijk verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (2 motor)

Armlegger Stoffering van af

Armlegger stoffering met klittenband

Gestoffeerde zijden

Genoemde prijs is een vanaf prijs incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en typefouten voorbehouden)
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties..”

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions