Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Draaifauteuil Angela

€ 1830 (-16.39%)

€ 1530incl. btw.

Nu € 300,00 actie voordeel op onze eigen fabricaten. Model Angela behoort tot onze eigen fabricaat collectie kwaliteitsfauteuils. Fauteuils uit onze eigen collectie worden geheel naar uw maten en wensen vervaardigd, bijna alles is mogelijk.
Nu met € 300,00 actie korting.

Artikelnummer:zc-pn61000009
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Draaifauteuil Angela

Draaifauteuil Angela is een fraai smal model draaistoel met een uitstekend zitcomfort. Maar zoals u op de foto’s kunt zien kunnen wij draaifauteuil Angela in allerlei maten en breedtes leveren.

U hebt alle keuze in type stoffering zodat draaifauteuil Angela straks schitterend in uw interieur tot zijn recht komt. Ook is er keuze uit diverse type draaivoeten om het geheel nog beter op uw wensen te kunnen afstemmen. Draaifauteuil Angela is een heerlijk draaistoeltje om lekker in te ontspannen en tot rust te komen. Draaifauteuil Angela is van de beste kwaliteitsmaterialen gemaakt zodat u er lang van kunt genieten. Ook kan draaifauteuil Angela na de aanschaf, ook al is dit jaren later, nog van motoren worden voorzien en mocht dat ooit nodig zijn, van een sta-op systeem. Mocht na jarenlang gebruik de stoffering versleten zijn of u wilt gewoon eens iets anders, dan kunnen wij draaifauteuil Bbi weer voor u herstofferen. Kortom een stoel om echt jarenlang plezier aan te beleven. Wij maken dit model, indien u dat wilt gratis geheel naar uw maten, voor een nog betere zit. U hebt de keuze hoe u de armleggers vormgegeven wilt hebben, de onderzijde rond, vlak of juist hol, precies wat u mooi vindt. U kunt diverse mogelijkheden zien bij andere modellen op deze website. Ook kunnen wij bij draaifauteuil Angela, banken of vaste fauteuils leveren, of fauteuils die geen draaivoet hebben. Houd toch op met dat op uw bank te hangen, denk aan uw lijf en geniet van het hoge comfort en de veel gezondere zit in een goed geconstrueerde relax draaifauteuil zoals draaifauteuil Angela.

Kortom een stoel om echt jarenlang plezier aan te beleven. Wij maken draaifauteuil Angela, indien u dat wilt gratis geheel naar uw maten, voor een nog betere zit. U hebt de keuze hoe u de armleggers vormgegeven wilt hebben, de onderzijde rond, vlak of juist hol, precies wat u mooi vindt. U kunt diverse mogelijkheden zien bij andere modellen op deze website. Ook kunnen wij bij deze draaistoel, banken of vaste fauteuils leveren, of fauteuils die geen draaivoet hebben. Waarschijnlijk wenst u zich al jaren zo’n kwaliteits draaifauteuil en droomt u er wel eens van hoe u zou genieten van het comfort en de ontspanning. Hak dan nu de knoop door en kom eens bij ons kijken en ervaren.

Draaifauteuil Angela van Leefcomfort met bekken kanteling systeem worden zonder meerprijs geheel naar uw maten gemaakt en bovendien kunnen wij ook deze draaifauteuil Angela aan uw lichaamsbouw aanpassen zodat u de meest perfecte zitplaats krijgt die u zich kan wensen.
Daarnaast zijn onze fauteuils gewoon erg mooie fauteuils die door gebruik van echte kwaliteits producten ook nog eens jarenlang meegaan met volop keuze uit allerlei stofferingen.

De draaifauteuil Angela wordt (nadat wij deze voor u hebben geproduceerd) gratis bij u thuis bezorgd en wij nemen de tijd om alles nog eens goed uit te leggen.

Wij geven 10 jaar garantie op draaifauteuil Angela volgens de CBW voorwaarden op de fauteuil omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven.
Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.
Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.

 • Garantie termijn 10 jaar volgens CBW voorwaarden
 • geschikt tot 150 kilo
 • Echt geheel op uw maat gemaakt
 • Lichaamslengte v/a 1.50 m. mogelijk
 • Lichaamslengte tot 2.40 m. mogelijk
 • Zitbreedte v/a 43 cm. mogelijk
 • Zitbreedte tot 68 cm. mogelijk
 • Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk
 • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
 • In showroom aanwezig ja
 • Sta-op systeem mogelijk
 • Leverbaar met 1 motor
 • Leverbaar met 2 motoren
Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.
Accu (ingebouwd in uw elektrisch bedienbare fauteuil om deze los van het lichtnet te kunnen bedienen) Bredere uitvoering Doorlopende voetenbank Draaivoet in aluminium of metaal gasveer rug verstelling Hardere of zachtere zit SG55, SG38 of SG35 Hoofdknikdeel (om de stand van de stoelrug aan het hoofd aan te passen) Hoofdkussen - Nekrol (ter ondersteuning van het hoofd en/of nek) Lumbaalsteun (Lendepomp) opblaasbaar (voor extra ondersteuning in het lumbaal (lende)gedeelte) Meerprijs extreme maatvoering Pocket vast zonder motoren Smallere uitvoering Twee motoren

Gerelateerde producten

Productcategorieën