► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Draaifauteuil Fox

Home > Draaifauteuil Fox
Draaifauteuil Fox
Draaifauteuil Fox
Draaifauteuil Fox

Draai fauteuil Fox.

Draai fauteuil Fox kenmerkt zich door de prachtige opengewerkte armleggers. Deze armleggers bewegen mee met de relax beweging. hierdoor blijft uw armleggerhoogte altijd gelijk. Een uniek systeem met veel comfort.
Het vakmanschap straalt er vanaf. Rugklachten? lees dan dit! Deze stoel is standaard uitgevoerd met twee motoren. Één motor om de rug van de stoel te verstellen en één motor om de voetenbank te verstellen. Ook is deze stoel tegen meerprijs met kantel systeem (hartwagen systeem) te verkrijgen.
Met dit systeem komt u nog meer op uw rug te liggen en gaan de benen nog hoger. Dit is vooral erg prettig voor mensen met rugklachten. Heerlijk vertoeven! Maar dit is niet het belangrijkste kenmerk van deze fraaie draaistoel.

Natuurlijk is het belangrijkste feit, dat het heerlijk vertoeven is in deze fraaie stoel. Er zijn tal van opties onder andere hebt u de keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Maar ook keuze in het rug design. Kom dit gerust eens bij ons bekijken. Handbediening of motoren, zelfs een sta-op systeem is mogelijk. Het belangrijkste voor het perfecte zitcomfort is de mogelijkheid om de fauteuil geheel naar uw maat te laten vervaardigen.

Ook dat is bij deze fauteuil mogelijk. Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt. Zoekt u een ander model draai stoel? Zoekt u een ander model maar wel een draaistoel volg dan deze link . Of misschien zoekt u wel een bijpassende bank. Een bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt. En waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past. Klik dan op deze link.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel kunt verkrijgen. Zo wordt draai fauteuil Fox niet alleen bijzonder fraai maar is dan ook helemaal naar uw wensen gemaakt. Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt draaifauteuil Fox uit in zitcomfort.

Dit, omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als draai fauteuil Fox in huis te halen. Zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek, een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd. Volop keuze in stoffering! Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur .

Wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen. Draai fauteuil Fox is ook als sta-op fauteuil leverbaar. Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax, draai en sta-op fauteuils zoals ook deze draai fauteuil Fox.

Draaifauteuil Fox

Design Fauteuil Fox Deze design stoel is niet alleen mooi met een erg goede zit maar is ook nog eens erg goedkoop en het is een geheel Nederlands product.

Nu met € 300,00 actie korting.

Van / Voor €2,385.00 inclusief BTW

Voorraad ophalen...

Al sinds 1995

Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook deze draai fauteuil Fox.

Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils.

Deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

Openingstijden.


Wij zijn dinsdag, donderdag en vrijdag vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur geopend maar op feestdagen zijn wij altijd gesloten.

Maandag en woensdag is gereserveerd voor die mensen die op afspraak willen komen.

Ook kunt u ‘s avonds ook op afspraak in onze grote showroom terecht.

Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak, ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.

Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceerd zoals;
Design fauteuil
Sta op fauteuil
Relax fauteuil
Klik op één van de bovenstaande linken om naar het type stoel van uw keuze te gaan.

EIGENSCHAPPEN

3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 120 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Echt geheel op uw maat gemaakt

Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk

Standaard geleverd met 2 motoren

Standaard geleverd met accu en tiptoetsen

Restricties:

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES

Leersoort Toledo

Leersoort Softy

Gestoffeerde draaivoet

Chrome draaivoet

Vijfteens draaivoet

Lendenpomp

Tempur zitting

Los hoofdkussen

Sta-op systeem gecombineerd met draaivoet

Kantel stand (hartwagen stand)

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions