► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Design Fauteuil Loes

Home > Design fauteuil loes
Design Fauteuil Loes
Design Fauteuil Loes
Design Fauteuil Loes
Design Fauteuil Loes

Design fauteuil Loes

Design fauteuil Loes is absoluut niet oubollig het is een erg mooi en slank fauteuiltje en wij voeren dit stoeltje precies zo uit zoals u het wenst. Handbediend of doormiddel van een motor, zelfs een sta-op systeem is mogelijk. Stof of leder beide is mogelijk en een keur aan opties. U hebt de keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen en ook een ander gemodelleerde rug. Kom design fauteuil Loes eens bij ons bekijken in onze 1500 m² grote showroom met daarin zoveel keus dat uw bezoek dit altijd waard is.

Verwen nu u zelf met dit echt fraaie model en anders is er altijd wel een andere in uw smaak en stijl. Verkrijgbaar in vele kleuren rundleder of meubelstof. Zoekt u een ander model maar wel een design stoel volg dan deze link . Of misschien zoekt u wel een bijpassende bank. Een bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt. En waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel kunt verkrijgen zodat design fauteuil Loes niet alleen bijzonder fraai is maar ook helemaal aan uw wensen voldoet.

Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt design fauteuil Loes uit in zitcomfort omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als design fauteuil Loes in huis te halen zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek, een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd.

Volop keuze in kleur en type stoffering.

Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering, deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur en wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen. design fauteuil Loes is ook als sta-op fauteuil leverbaar. Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook design fauteuil Loes. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

Design Fauteuil Loes

Deze design stoel Loes is niet alleen mooi met een erg goede zit maar is ook nog eens erg goedkoop en het is een geheel Nederlands product.

Nu met € 300,00 actie korting.

PAK NU DIT VOORDEEL €1,772.00 €1,472.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig. Leefcomfort staat ook bekend als bedenker van het twee- persoons hoog laag bed. Inmiddels hebben wij
de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleeg bedden van Europa. Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorg vestrekker of zorg organisatie.

Voorraad ophalen...

Openings tijden en afspraak maken.

Wij zijn op maandag en woensdag alleen op afspraak geopend.
De overige dagen van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdags tot 16.00 uur
U kunt ook een afspraak voor na 17.00 uur maken
Op zon- en feestdagen zijn wij altijd gesloten.

Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak. Ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.

Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceerd zoals;
Draaifauteuil Relax fauteuil Sta op fauteuil
Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.

EIGENSCHAPPEN:

3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 120 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Echt geheel op uw maat gemaakt

Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk

Leverbaar met 2 motoren

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Tiptoets bediening

Leersoort Toledo

Leersoort Softy

Gestoffeerde draaitvoet

Chrome draaivoet

Vijfteens draaivoet

Accu

Lendepomp

Tempur zitting

Los hoofdkussen

Motoren

Sta-op systeem gecombineerd met draaivoet

Kantel stand (hartwagen stand)

Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils.
Deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions