► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Design Fauteuil Jaxx

Home > Design fauteuil lea
Design Fauteuil Jaxx
Design Fauteuil Jaxx
Design Fauteuil Jaxx

Design fauteuil Jaxx.

Design fauteuil Jaxx kenmerkt zich door de prachtige opengewerkte armleggers. Deze armleggers bewegen mee met de relax beweging. hierdoor blijft uw armleggerhoogte altijd gelijk. Een uniek systeem met veel comfort. Het vakmanschap straalt er vanaf. Rugklachten? lees dan dit!

Deze stoel is standaard uitgevoerd met twee motoren. Één motor om de rug van de stoel te verstellen en één motor om de voetenbank te verstellen. Ook is deze stoel tegen meerprijs met kantel systeem (hartwagen systeem) te verkrijgen. Met dit systeem komt u nog meer op uw rug te liggen en gaan de benen nog hoger.

Dit
is vooral erg prettig voor mensen met rugklachten. Heerlijk vertoeven! Maar dit is niet het belangrijkste kenmerk van deze fraaie relaxstoel. Natuurlijk is het belangrijkste feit, dat het heerlijk vertoeven is in deze fraaie stoel. Er zijn tal van opties onder andere hebt u de keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Maar ook keuze in het rug design. Kom dit gerust eens bij ons bekijken.

Handbediening of motoren, zelfs een sta-op systeem is mogelijk. Het belangrijkste voor het perfecte zitcomfort is de mogelijkheid om de fauteuil geheel naar uw maat te laten vervaardigen. Ook dat is bij deze fauteuil mogelijk. Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt.
Zoekt u een ander model design stoel? Zoekt u een ander model maar wel een design stoel volg dan deze link . Of misschien zoekt u wel een bijpassende bank. Een bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt. En waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel kunt verkrijgen. Zo wordt design fauteuil Jaxx niet alleen bijzonder fraai maar is dan ook helemaal naar uw wensen gemaakt.

Het
ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt design fauteuil Jaxx uit in zitcomfort. Dot, omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als design fauteuil Jaxx in huis te halen. Zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek, een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd. Volop keuze in stoffering! Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur .

Wij
leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen. Design fauteuil Jaxx is ook als sta-op fauteuil leverbaar. Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook deze design fauteuil Jaxx. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils. Deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

Design Fauteuil Jaxx

Design stoel Jaxx is niet alleen mooi met een erg goede zit maar is ook nog eens erg goedkoop en het is een geheel Nederlands product.

Nu met € 300,00 actie korting.

PAK NU DIT VOORDEEL €2,436.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig. Leefcomfort staat ook bekend als bedenker van het twee- persoons hoog laag bed. Inmiddels hebben wij
de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleeg bedden van Europa. Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorg vestrekker of zorg organisatie.

Voorraad ophalen...

Openings tijden en afspraak maken.

Wij zijn op maandag en woensdag alleen op afspraak geopend.
De overige dagen van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdags tot 16.00 uur
U kunt ook een afspraak voor na 17.00 uur maken
Op zon- en feestdagen zijn wij altijd gesloten.

Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak. Ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.

Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceerd zoals;
Draaifauteuil Relax fauteuil Sta op fauteuil
Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.

EIGENSCHAPPEN:

3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 120 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Echt geheel op uw maat gemaakt

Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk

Standaard met 2 motoren

Standaard met accu en tiptoetsen

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Leersoort Toledo

Leersoort Softy

Gestoffeerde draaivoet

Chrome draaivoet

Vijfteens draaivoet

Lendepomp

Tempur zitting

Los hoofdkussen

Motoren

Sta-op systeem gecombineerd met draaivoet

Kantel stand (hartwagen stand)

Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils.
Deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions